Extreme Terrain
4x4Wire Trail Talk Forums: Jeep, Toyota, Mitsubishi, Pajero, Isuzu, Kia, 4WD, 4x4, SUV, Off-Road and OutdoorWire Forums


Search

Recent Posts on TrailTalk
Ford 9in 28 spline
by OldColt - 01/28/22 08:22 PM
monty build thread
by motero - 01/24/22 03:29 PM
Surging on acceleration.
by Trailmonkey - 01/23/22 10:11 PM
Reloading - My Observations
by 4x4Wire - 01/23/22 04:41 AM
Sad day for my wife Gen III
by rxinhed - 01/23/22 02:57 AM
Water temperature sensor
by Trailmonkey - 01/15/22 03:58 PM
98 Monty Purchase?? Tranny problem question.
by rxinhed - 01/03/22 12:01 AM
Support 4x4Wire
New Topics on TrailTalk
Ford 9in 28 spline
by Trailmonkey - 01/28/22 03:07 PM
Reloading - My Observations
by 4x4Wire - 01/20/22 10:34 PM
Water temperature sensor
by Trailmonkey - 01/15/22 03:58 PM
98 Monty Purchase?? Tranny problem question.
by FireDude - 12/29/21 01:26 PM
Happy Holidays
by rxinhed - 12/24/21 12:52 AM
Sad day for my wife Gen III
by JAVYPRO - 12/04/21 04:30 PM
4x4 Gallery
Photos of rig
Attila
99 Monterrible Sport
Scar the Cylon Raider
Mercenary Sergeant: Code Name "Sapphire"
More News on the 'Wire

4x4Voice
4x4Wire
MUIRNet-News
OutdoorWire
Who's Online Now
0 registered members (), 106 guests, and 5 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Statistics
Forums37
Topics138,257
Posts1,081,623
Members15,240
Most Online907
Dec 28th, 2019
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
97' Isuzu Rodeo - Frustrated #987010 02/23/10 08:42 PM
Joined: Dec 2005
Posts: 7
I
IsuzuJoe4x4 Offline OP
Need a Spot
Greetings -

I have a 97' Isuzu Rodeo, this is the issue that i have, replaced the alt with new Bosch one, not counting 2 from junk yard and rebuilt one. I have a brand new battery after replacing the 2 with bad cells. This issue is that it will run and charge from alt for hours then, with out reason alt stop charging and batttery drains and i am back a square one. I now think it is something with the computer sending the signal to the alt for it to stop charging period. Any thoughts? Please Help

Support our sponsors
Re: 97' Isuzu Rodeo - Frustrated [Re: IsuzuJoe4x4] #987011 02/23/10 11:16 PM
Joined: May 2002
Posts: 1,541
jezeric Offline
Isuzu Moderator
Is there a difference in times left when you're finding the dead battery, such as it's fine when you've had it off for a few hours or overnight, but it's dead if you don't run the truck for a weekend or something? Frankly, it sounds more to me like you have a short somewhere that's causing problems in your charging system than a computer fault, but that's just a guess on my part.

James








4x4Wire Social:

| 4x4Wire on FaceBook |


OutdoorWire, 4x4Wire, JeepWire, TrailTalk, MUIRNet-News, and 4x4Voice are all trademarks and publications of OutdoorWire, Inc. and MUIRNet Consulting.
Copyright (c) 1999-2019 OutdoorWire, Inc and MUIRNet Consulting - All Rights Reserved, no part of this publication may be reproduced in any form without express written permission
You may link freely to this site, but no further use is allowed without the express written permission of the owner of this material.
All corporate trademarks are the property of their respective owners.

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3
(Release build 20190728)
PHP: 7.4.27 Page Time: 0.024s Queries: 15 (0.007s) Memory: 2.8558 MB (Peak: 3.1930 MB) Data Comp: Off Server Time: 2022-01-28 21:53:52 UTC
Valid HTML 5 and Valid CSS